Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Лютого, 2023 р., 10:07
Бригада оперативного призначення «Кара-Даг» – одна з восьми штурмових бригад, які формуються в межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». По всій Україні триває добровільний набір вмотивованих українців до підрозділів Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Деталі – на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ «Гвардії наступу», де можна подати й онлайн-заявку. Запис у підрозділи відбувається також у центрах надання адмінпослуг. На Полтавщині – в шести ЦНАПах:   Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!
22 Лютого, 2023 р., 08:26
Водно – нітратна метгемоглобінемія - це захворювання, яке пов’язане зі споживанням питної води, в якій вміст нітратів складає більше ніж 50 мг/дм3. 
21 Лютого, 2023 р., 08:34
16 Лютого, 2023 р., 14:30
Оборона й захист України – основні завдання мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон». Це один із восьми підрозділів, які формуються під егідою МВС у межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу».
16 Лютого, 2023 р., 14:30
Чи часто люди їдять каші? Напевно ні. Але ж каші дуже важливі для раціону. Білок та складні вуглеводи, що міститься в крупах, добре засвоюються організмом людини навіть після теплової обробки. Незаперечна користь круп полягає в тому, що вони багаті вітамінами, вуглеводами та іншими корисними речовинами, крім того, крупи є для організму чудовим джерелом енергії.
15 Лютого, 2023 р., 14:54
9 лютого співробітники сервісних центрів МВС в Полтавській області передали нашим захисникам чергову партію допомоги. На запит військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, придбали:
15 Лютого, 2023 р., 08:44
На п’ятнадцятій сесії, яка відбулася 10-го лютого, підбили підсумки роботи ради та депутатського корпусу за другий рік каденції. Традиційно на Президії за участі голів постійних комісій та голів фракцій затвердили порядок денний сесії, за яким власне і працювали на пленарному засіданні. Головувала на Президії та пленарному засіданні сесії голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.
10 Лютого, 2023 р., 14:14
Сьогодні, 10 лютого, начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич разом із заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігорем Панченком проінспектували роботу Центру надання адміністративних послуг Миргородської міської ради, де проводять набір добровольців за національною програмою «Гвардія Наступу».
10 Лютого, 2023 р., 10:51
Програма мікрогрантів для сворення або розвитку власного бізнесу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора