Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2022 р., 14:48
21 Листопада, 2022 р., 11:22
21 Листопада, 2022 р., 10:41
В осінньо-зимовий період, коли світловий день зменшується й швидко темніє, пішоходи частіше наражаються на небезпеку. А в умовах відключення електроенергії, коли вулиці майже не освітлюються й часто не працюють світлофори, звична дорога з навчання чи роботи додому стає справжньою смугою перешкод. Попри всю обережність, водіям часто важко побачити людину, яка йде узбіччям, чи вчасно помітити постать в темному одязі, яка переходить дорогу.
21 Листопада, 2022 р., 10:41
З 22 листопада сервісні центри МВС в Полтавській області змінюють графік роботи. Таке рішення ухвалили, щоб заощадити споживання електроенергії й разом з тим зберегти якість обслуговування клієнтів.
18 Листопада, 2022 р., 14:17
Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини працює Консультаційний центр, куди кожен може звернутись особисто або за телефоном. Звернувшись до Консультаційного центру можна отримати роз’яснення щодо можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на територію України, легалізації свідоцтва про народження дитини, заповнити заявку на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни, щодо отримання гуманітарної допомоги тощо.
18 Листопада, 2022 р., 11:14
Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування витягу про місце проживання у застосунку «Дія». До цього послуга була доступною лише на Єдиному порталі державних послуг «Дія».
14 Листопада, 2022 р., 10:16
 Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб у кожній оселі було світло. 
11 Листопада, 2022 р., 10:28
Застраховані особи, які працевлаштовані у кількох роботодавців, мають право на отримання допомог за лікарняними від Фонду соціального страхування України за кожним місцем роботи.
09 Листопада, 2022 р., 14:37
Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з Пенсійним фондом, дистанційно отримувати максимальний спектр послуг. Нині на вебпорталі доступно майже два десятки видів послуг. Незабаром на електронній платформі Пенсійного фонду з’являться кабінети надавачів та отримувачів субсидій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора