Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Січня, 2023 р., 13:24
Щеплення молодняка мясоїдних допомагає запобігти інфекційним захворюванням, які в більшості випадків є смертельними. Деякі вакцинації є обов’язковими, інші мають лише рекомендаційний характер. Дуже важливо переконатися в тому, що ви застосовуєте правильну та дієву схему вакцинації для свого малого улюбленця.
24 Січня, 2023 р., 13:23
Майже 8 років тому, а саме 5 лютого 2015 року прийнято Закон України «Про пробацію», яким визначено головною мету діяльності пробації: безпека суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності. 
18 Січня, 2023 р., 15:22
Вже з 20 вересня 2019 року настала кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх українських підприємствах. Це стосується й малих потужностей, діяльність яких так або інакше пов’язана з харчовими продуктами. Багато операторів ринку сподіваються, що придбавши «сертифікат про впровадження НАССР», вони зможуть працювати без проблем і надалі. Таких «підприємців» чекає розчарування: наявність лише сертифікату не є панацеєю, тому що система має ефективно працювати на кожному етапі виробництва та обігу харчових продуктів.  Виконання цих вимог є обов’язковим через прийнятий Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який 20 вересня 2015 року вже набув чинності, згідно якому контролюючим органом є Дерржпродспоживслужба України.
18 Січня, 2023 р., 14:12
         Зважаючи на те, що Пенсійний фонд України та його територіальні органи з 1 січня 2023 року є правонаступниками Фонду соціального страхування (ФССУ), одним із напрямків роботи пенсійних установ стала профілактика та розслідування нещасних випадків на виробництві.
18 Січня, 2023 р., 09:49
СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ЗДІЙСНЮЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ: НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ РОБОТОДАВЦЯМ
18 Січня, 2023 р., 08:25
               До уваги суб’єктів підприємницької діяльності,  керівників підприємств торгівлі харчовими продуктами, ресторанного та громадського харчування, аптек, власників пасік, молокопереробних підприємств, постачальників харчових продуктів  та інших операторів ринку!
17 Січня, 2023 р., 10:27
19 січня вся Україна буде відзначати Водохреща Господнє. У цей день люди йдуть до найближчих водойм для того, щоб заповнити цілющою водою свою тару, а найбільш сміливі пірнають в ополонку.
12 Січня, 2023 р., 14:06
Грип – це висококонтагіозне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Епідемічні спалахи припадають на холодну пору року. Збудник – вірус трьох типів: А, В, С. Віруси грипу В і С викликають поодинокі захворювання, вірус типу А найчастіше стає причиною спалахів хвороби.
12 Січня, 2023 р., 09:06
У рамках впровадження грантового проекту „Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу” буде розроблено електронний примірник брошури „Виробники Полтавщини” українською та англійською мовами для просування продукції мікро-, малих та середніх підприємств територіальних громад Полтавської області на виставках, ярмарках, міжнародних конференціях та форумах. Реалізація грантового проекту стала можлива за рахунок імплементації Програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора