Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Січня, 2023 р., 13:23
Майже 8 років тому, а саме 5 лютого 2015 року прийнято Закон України «Про пробацію», яким визначено головною мету діяльності пробації: безпека суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності. 
18 Січня, 2023 р., 15:22
Вже з 20 вересня 2019 року настала кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх українських підприємствах. Це стосується й малих потужностей, діяльність яких так або інакше пов’язана з харчовими продуктами. Багато операторів ринку сподіваються, що придбавши «сертифікат про впровадження НАССР», вони зможуть працювати без проблем і надалі. Таких «підприємців» чекає розчарування: наявність лише сертифікату не є панацеєю, тому що система має ефективно працювати на кожному етапі виробництва та обігу харчових продуктів.  Виконання цих вимог є обов’язковим через прийнятий Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який 20 вересня 2015 року вже набув чинності, згідно якому контролюючим органом є Дерржпродспоживслужба України.
18 Січня, 2023 р., 14:12
         Зважаючи на те, що Пенсійний фонд України та його територіальні органи з 1 січня 2023 року є правонаступниками Фонду соціального страхування (ФССУ), одним із напрямків роботи пенсійних установ стала профілактика та розслідування нещасних випадків на виробництві.
18 Січня, 2023 р., 09:49
СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ЗДІЙСНЮЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ: НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ РОБОТОДАВЦЯМ
18 Січня, 2023 р., 08:25
               До уваги суб’єктів підприємницької діяльності,  керівників підприємств торгівлі харчовими продуктами, ресторанного та громадського харчування, аптек, власників пасік, молокопереробних підприємств, постачальників харчових продуктів  та інших операторів ринку!
17 Січня, 2023 р., 10:27
19 січня вся Україна буде відзначати Водохреща Господнє. У цей день люди йдуть до найближчих водойм для того, щоб заповнити цілющою водою свою тару, а найбільш сміливі пірнають в ополонку.
12 Січня, 2023 р., 14:06
Грип – це висококонтагіозне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Епідемічні спалахи припадають на холодну пору року. Збудник – вірус трьох типів: А, В, С. Віруси грипу В і С викликають поодинокі захворювання, вірус типу А найчастіше стає причиною спалахів хвороби.
12 Січня, 2023 р., 09:06
У рамках впровадження грантового проекту „Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу” буде розроблено електронний примірник брошури „Виробники Полтавщини” українською та англійською мовами для просування продукції мікро-, малих та середніх підприємств територіальних громад Полтавської області на виставках, ярмарках, міжнародних конференціях та форумах. Реалізація грантового проекту стала можлива за рахунок імплементації Програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
28 Грудня, 2022 р., 12:45
Поліцейський офіцер громади Павло Лубенець прозвітував про свою діяльність впродовж 2022 року.
23 Грудня, 2022 р., 10:39
20 грудня 2022 року стало ще одним значимим днем в житті Ромоданівської територіальної громади. Селищний голова Олександр Верещака та ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова підписали Меморандум про співпрацю між Ромоданівською селищною громадою Миргородського району Полтавської області та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г.Короленка. Підписання такого важливого документу відкрило широкі можливості для освітян та здобувачів освіти громади в багатьох напрямках співпраці. Зокрема проходження стажування вчителів, профорієнтаційна робота за окремим планом, спільна освітня діяльність та інше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора