Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Березня, 2023 р., 15:09
Дмитро Лунін побував на тренуваннях добровольців, які долучилися до бригади «Лють»   На Полтавщині проводять тренування бійців штурмової бригади поліції «Лють», яка формується в межах «Гвардії наступу». Навчання відвідав начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.  «Підготовка включає теорію і практику за трьома напрямами: вогневим, тактичним і домедичним. Інструктори навчають добровольців правил володіння зброєю, техніки безпеки при поводженні з нею, відпрацьовують навички на тренажерному комплексі РПГ. Бійці опановують алгоритми надання домедичної допомоги в стресових умовах, зокрема на полі бою. Потім – поглиблена цільова підготовка», – розповів Дмитро Лунін. Українські військові – наша сила і гордість. Вони боронять країну від підступного ворога. З метою посилення наступальних можливостей українських Сил оборони триває кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Формуються 8 штурмових бригад під егідою МВС. Це добровільний набір до підрозділів, це не мобілізація. Записатися можна онлайн на сайті кампанії (https://storm.mvs.gov.ua/) та у шести центрах надання адмінпослуг у регіоні, зокрема: Полтава, вул. Соборності, 36;      Кременчук, вул. Покровська, 14;      Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;      Миргород, вул. Гоголя, 171/1;     Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2; Лубни, просп. Володимирський, 23.
09 Березня, 2023 р., 11:03
Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.
09 Березня, 2023 р., 11:02
Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки ці продукти харчування не відповідають санітарним нормам.
09 Березня, 2023 р., 10:58
На Полтавщині триває набір до штурмових бригад. В Україні формується «Гвардія наступу». 
09 Березня, 2023 р., 10:55
09 Березня, 2023 р., 09:02
Добровольці, які пройшли відбір до штурмової бригади "Лють" вже розпочали тренування. Зовсім скоро кожен з них буде готовий йти у наступ і виганяти російських окупантів з Української землі.
07 Березня, 2023 р., 10:15
Як гвардійці здійснюють аеророзвідку на бахмутському напрямку та як діє противник
06 Березня, 2023 р., 15:11
Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки ці продукти харчування не відповідають санітарним нормам.
06 Березня, 2023 р., 15:09
Багато людей помиляються, вважаючи, що грипом можна захворіти лише восени або зимою. Насправді саме навесні організм людини найбільш схильний до вірусних захворювань, оскільки у багатьох людей спостерігається стан авітамінозу. Саме тому навесні необхідно приділяти максимальну увагу профілактичним заходам.
06 Березня, 2023 р., 13:58
Українські військові – наша сила і гордість. Вони боронять країну від підступного ворога. З метою посилення наступальних можливостей українських Сил оборони триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора