Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Березня, 2023 р., 14:36
МОЖЛИВОСТІ БЕЗОПЛАТНОГО ДЛЯ ОСОБИ НАВЧАННЯ
15 Березня, 2023 р., 10:06
Почесними грамотами від Миргородської райдержадміністрації Миргородської районної ради були нагороджені Бабаджанов Борис Мейлійович та Сватков Олександр Миколайович за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків, а також з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
15 Березня, 2023 р., 10:05
Українські добровольці — це світова легенда.  Шана і подяка мужнім захисникам та захисницям, які вже дев’ять років поспіль виборюють нашу з вами територіальну цілісність, суверенітет, свободу і незалежність України.  Дякую Вам за ваш героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони Батьківщини!  Кожен з вас зараз наближає Перемогу!  Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за Україну. Ми непереможні, допоки серед народу є люди, які готові в будь-який момент доєднатися до війська заради майбутнього наших дітей!  Слава українським добровольцям! Слава Збройним силам України! Слава Україні!
15 Березня, 2023 р., 08:48
ЯК ОТРИМАТИ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ
15 Березня, 2023 р., 08:47
У Туреччині запрацювала послуга обміну українського посвідчення водія
14 Березня, 2023 р., 10:46
Набуття і вдосконалення навичок із вогневої, медичної й тактичної підготовки. Бійців штурмової бригади «Лють», яка формується в межах рекрутингової кампанії «Гвардія наступу», готують на Полтавщині. Днями такі тренування відвідали начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін і начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області Євген Рогачов. «Лють» – один із восьми підрозділів, які створюють у межах рекрутингової кампанії «Гвардія наступу». Набір триває. Варто зазначити, що це добровільний набір до підрозділів, це не мобілізація. Записатися до бригад можна через сайт «Гвардії наступу» або в шести ЦНАПах на Полтавщині», – зазначив Дмитро Лунін.  Заявку можна подати онлайн на сайті кампанії (https://storm.mvs.gov.ua/) та у шести центрах надання адмінпослуг у регіоні, зокрема:  Полтава, вул. Соборності, 36;       Кременчук, вул. Покровська, 14;       Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;       Миргород, вул. Гоголя, 171/1;      Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2;  Лубни, просп. Володимирський, 23.
09 Березня, 2023 р., 15:09
Дмитро Лунін побував на тренуваннях добровольців, які долучилися до бригади «Лють»   На Полтавщині проводять тренування бійців штурмової бригади поліції «Лють», яка формується в межах «Гвардії наступу». Навчання відвідав начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.  «Підготовка включає теорію і практику за трьома напрямами: вогневим, тактичним і домедичним. Інструктори навчають добровольців правил володіння зброєю, техніки безпеки при поводженні з нею, відпрацьовують навички на тренажерному комплексі РПГ. Бійці опановують алгоритми надання домедичної допомоги в стресових умовах, зокрема на полі бою. Потім – поглиблена цільова підготовка», – розповів Дмитро Лунін. Українські військові – наша сила і гордість. Вони боронять країну від підступного ворога. З метою посилення наступальних можливостей українських Сил оборони триває кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Формуються 8 штурмових бригад під егідою МВС. Це добровільний набір до підрозділів, це не мобілізація. Записатися можна онлайн на сайті кампанії (https://storm.mvs.gov.ua/) та у шести центрах надання адмінпослуг у регіоні, зокрема: Полтава, вул. Соборності, 36;      Кременчук, вул. Покровська, 14;      Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;      Миргород, вул. Гоголя, 171/1;     Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2; Лубни, просп. Володимирський, 23.
09 Березня, 2023 р., 11:03
Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.
09 Березня, 2023 р., 11:02
Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки ці продукти харчування не відповідають санітарним нормам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора