Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Листопада, 2022 р., 10:28
Застраховані особи, які працевлаштовані у кількох роботодавців, мають право на отримання допомог за лікарняними від Фонду соціального страхування України за кожним місцем роботи.
09 Листопада, 2022 р., 14:37
Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з Пенсійним фондом, дистанційно отримувати максимальний спектр послуг. Нині на вебпорталі доступно майже два десятки видів послуг. Незабаром на електронній платформі Пенсійного фонду з’являться кабінети надавачів та отримувачів субсидій.
08 Листопада, 2022 р., 13:18
Жовтневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читання  Вже два роки поспіль  Регіональний центр щ надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  продовжує випуск електронної версії юридично-просвітницького видання «Правовий вісник». У  черговому випуску газети про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства, новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі.
07 Листопада, 2022 р., 08:27
Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».
04 Листопада, 2022 р., 08:47
Нині кожній людині, яка постраждала від російської військової агресії та була змушена змінити місце проживання, потрібна допомога. 
03 Листопада, 2022 р., 11:28
   Миргородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє про відновлення відбору та направлення громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України віком від 18 до 45 років на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу до навчальних центрів та військових частин Збройних Сил України.
31 Жовтня, 2022 р., 11:47
Завдяки хоробрості наших захисників та захисниць, всі вісім сервісних центрів МВС в Полтавській області змогли відновити роботу та продовжити надавати якісні державні послуги в умовах повномасштабної війни.
28 Жовтня, 2022 р., 10:14
В усіх комунальних закладах охорони здоров’я Полтавщини працює шеринг документів через Дію. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Шеринг документів – це передача копій документів за допомогою мобільного застосунку Дія. І не потрібно робити ксерокопії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора