Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2022 р., 09:48
Ромоданівська селищна рада  інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць.
09 Вересня, 2022 р., 09:05
07 Вересня, 2022 р., 08:49
Проект «ЄдинаУкраїна» – це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.
05 Вересня, 2022 р., 15:27
У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн (50 млн євро). Програма фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу.
02 Вересня, 2022 р., 13:10
                В умовах сьогодення вимоги щодо маркування харчових продуктів   викладені в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» ( далі – Закон), який є  іще одним кроком на шляху гармонізації українського харчового законодавства з європейським. Головна мета  цих документів – захистити споживача, забезпечити його повною інформацією щодо харчового продукту для можливості здійснити свідомий вибір відповідно до потреб. Інформація про харчовий продукт має бути точною, достовірною та зрозумілою для споживача. Усі харчові продукти, що перебувають в обігу на території України, повинні маркуватися державною мовою (п.1 статті 10 Закону).  Відповідно до частини другої статті 37 Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» забороняється обіг харчових продуктів, якщо ці продукти небезпечні, непридатні до споживання, неправильно марковані тощо.
01 Вересня, 2022 р., 08:53
Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді.
30 Серпня, 2022 р., 14:17
За останній тиждень до Державного аграрного реєстру приєдналися ще понад 2 тисячі аграріїв. Загалом від початку запуску платформи на ній зареєструвалися 5 190 агровиробників, кількість реєстрацій щодня зростає. Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.
26 Серпня, 2022 р., 10:59
Сьогодні, 12 серпня 2022 року, Міністерство аграрної політики та продовольства України запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації для всіх українських аграріїв. Найближчим часом у ДАР з'являться перші програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.
26 Серпня, 2022 р., 10:56
Внаслідок війни український бізнес змушений адаптуватися під нові реалії: переналаштовує та перезапускає виробництва, шукає нові експортні ринки, розробляє нові ланцюги постачання. І на кожному з цих кроків підприємці потребують інформаційної та консультаційної підтримки.
26 Серпня, 2022 р., 10:54
За 1,5 тижні з моменту запуску Державного аграрного реєстру в ньому вже зареєструвалося понад 3 тисячі аграріїв. Серед лідерів – Львівська, Київська, Кіровоградська та Вінницька області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора