Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Дата: 23.03.2022 13:36
Кількість переглядів: 1879

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради, відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ромоданівської селищної ради звертається до Вас з проханням в зв’язку з напруженою ситуацією в країні без необхідності не залишати свої домівки. Всі, хто не задіяний в роботі інфраструктурних об’єктів, які забезпечують життєздатність громади, повинні залишатися вдома.

  Навчання здобувачів освіти Ромоданівської громади  проходить у віддаленому режимі.

Без необхідності намагайтеся якнайменше знаходитися поза місцем проживання, роботи та у малознайомих місцях. Уникайте місць скупчення людей! Не вступайте в суперечки з незнайомими людьми, уникайте можливих провокацій.

 Виїзд чи похід на природу – зараз недоречний! Навіть якщо у вас залишилися запаси алкоголю до введення в дію заборони про його продаж, відмовтеся від ідеї випити. Замініть вживання алкоголю корисною справою або хорошим та якісним сном — це буде більш корисним для Вас та допоможе зберегти життя, якщо раптом станеться екстрена ситуація. 

 Шановні батьки, контролюйте місце перебування своїх дітей! На даний час вони знаходяться не на канікулах, а дистанційно навчаються. Прикладіть всі зусилля, щоб Ваші діти мали повноцінний доступ до регіональних та державних платформ навчання. В цей скрутний час приділіть їм якомога більше уваги. Поясніть, що коли в інших регіонах ідуть військові дії і гинуть люди, недоречно нераціонально проводити час та виставляти в соціальних мережах фотографії з відпочинку.

Закликаємо  зберігати спокій, залишатися вдома, берегти дітей і себе та не піддаватися паніці. Ми на своїй землі, у своїх домівках! Дасть Бог, все це закінчиться і ми далі будемо жити, ніхто нас не змусить звернути зі шляху розвитку нашої громади. Ми разом, ми сильні!

Будьте обачними, бережіть себе та близьких! Миру всім!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора