Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Результати роботи фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за минулий тиждень

Дата: 12.01.2022 09:32
Кількість переглядів: 208

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спільно із органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які працюють у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування,  закладах освіти та інших об’єктах.

У період з 03.01.2022 р. по 09.01.2022 р. фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили 159 об’єктів.

Порушення протиепідемічних вимог  встановили  на 6 – (3 %). Надали  6 приписів (пропозицій), склали  2 протоколи  про адміністративне правопорушення.

Зокрема перевірили:

78 об’єкти торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановили на 3 об’єктах (3%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 3 рекомендації.

52 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, на 2 встановили порушення (3%). Надали 2 рекомендації. Склали 1 протокол про адмінправопорушення.

18 закладів громадського харчування, порушення протиепідемічних заходів не встановили.

4 перукарні та салонів краси, порушення протиепідемічних вимог встановили на 1 об’єкті (25%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів склали 1 протокол про адмінправопорушення.

7 аптек, оптик, порушення протиепідемічних вимог не встановили.

Вкотре закликаємо не порушувати карантинні обмеження! Не сподівайтеся, що перевірки і рейди вас не торкнуться! Будьте свідомими!

 

За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь