Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Дмитро Лунін доручив посилити роботу за дотриманням правил карантину

Дата: 11.01.2022 09:08
Кількість переглядів: 184

Працівникам Держпродспоживслужби, Нацполіції та всім задіяним службам необхідно активізувати роботу за дотриманням правил карантину в громадських закладах області.

«Вимагаємо, щоб у нас дотримувалися карантинних вимог у закладах культури та харчування, під час проведення концертів, в кінотеатрах, ТРЦ та перевіряли COVID-сертифікати чи ПЛР-тести. Прошу посилити роботу в цьому напрямку. Система перевірок має працювати на повну. Кожен відвідувач цих закладів повинен перебувати там лише за наявності відповідних сертифікатів», – наголосив т.в.о. голови ОДА Дмитро Лунін на апаратній нараді в понеділок, 10 січня.

 Як повідомив виконувач обов’язків начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Сергій Павлов, створено 69 мобільних робочих груп, до складу яких увійшли 187 працівників Головного управління. Перевіряють заклади громадського харчування, об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринки, пасажироперевізників, вокзали, ТРЦ, аптеки на дотримання карантинних вимог. Протягом листопада-грудня 2021 року Головним управлінням перевірено 3548 об’єктів. Порушення протиепідемічних вимог встановлено на 869 об’єктах.

«До порушників застосовували відповідні заходи реагування, зокрема надали 869 пропозицій та склали 470 протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 Кодексу України. У 16 випадках щодо виявлених порушень інформували органи місцевої влади, у 49 – Національної поліції», – розповів Сергій Павлов.

  Наверх ↑ 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора