Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

21 листопада – День Гідності і Свободи

Дата: 19.11.2021 14:56
Кількість переглядів: 499

Шановні жителі Миргородщини!

Кожного року 21 листопада ми вшановуємо своїх громадян, які не змогли стояти осторонь суспільних процесів у державі, та обрали правду й свободу найвищим мірилом життя.

У ході Революції на граніті, Помаранчевої та Революції Гідності українська нація пройшла хрещення вогнем. Майдан Свободи, зігрітий палким серцем мільйонів Українців з усіх регіонів, незалежна демократична держава продемонструвала Європі та усьому світові, що ми – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і зуміла відстояти демократичний вибір. Це було пробудження та єднання народу. Майдан став місцем правди та свободи, площею добра та дружби, братерства та гідності. Наші серця стали частинами могутнього серця, а наші голоси – нотами потужного гімну волі.

Нехай цей день нагадує нам про те, що наша сила – у єдності і разом ми зможемо подолати усі негаразди. Бажаю нам нарешті відчути мир над усією країною. Хай злагодою і добром повниться кожна домівка, а кожне серце переповняє віра у щасливе майбуття Української держави. Зі святом!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКАФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь