Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

МОЗ затвердило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим

Дата: 08.10.2021 08:18
Кількість переглядів: 317

Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 04.10.2021 № 2153, зареєстрованим в Мін’юсті 07.10.2021 за №1306/36928, затвердило перелікорганізацій, представникиякихпідлягаютьобов'язковійвакцинаціїпроти COVID-19.

Згідно з наказом, на періоддії карантину, встановленогоКабінетомМіністрівУкраїни, з метою запобіганняпоширенню коронавірусної хвороби, обов’язковійвакцинаціїпроти COVID-19 підлягаютьпрацівники:

Центральнихорганіввиконавчоївлади та їхніхтериторіальнихорганів

Місцевихдержавнихадміністрацій та їхніхструктурнихпідрозділів

Закладіввищої, післядипломної, фаховоїпередвищої, професійної (професійно-технічної), загальноїсередньої, у тому числіспеціальних, дошкільної, позашкільноїосвіти, закладівспеціалізованоїосвіти та науковихустановнезалежновід типу та формивласності

Наказ набираєчинність через один місяць з дня йогопублікації.

Працівникизакладівосвіти та органіввиконавчоївлади, які не щеплятьсяпроти COVID-19 протягомцьогоперіоду, будутьвідстороненівідроботи без збереженнязаробітної плати.

Працівникиосвіти та органіввиконавчоївладиможутьщепитисявід COVID-19 організованоабоіндивідуально у зручному для них пунктічицентрівакцинації. Детальнийперелік та контактипунктів та центрів на https://list.covid19.gov.ua.

Освітяни та працівникиорганіввлади, якімаютьабсолютніпротипоказання до проведеннящеплень, відповідно до Перелікумедичнихпротипоказань та застережень (https://cutt.ly/SENMlmR) до проведенняпрофілактичнихщеплень не підлягатимутьобов'язковійвакцинації.

Також читайте на сайті: https://cutt.ly/OENN17z


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора