Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

У «жовтій» зоні підприємці можуть обрати: працювати з обмеженнями або без обмежень, але з ковід-сертифікатами, — Денис Шмигаль

Дата: 23.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 271

У «жовтій» зоні підприємці можуть обрати: працювати з обмеженнями або без обмежень, але з ковід-сертифікатами, — Денис Шмигаль

 

Відсьогодні в усіхрегіонахкраїнизапроваджується «жовтий» рівеньепідемічноїнебезпеки. Цеозначаєдодатковіобмеженнящододистанції та кількостімісць у громадськихзакладах. Про цеповідомивПрем’єр-міністр Денис Шмигальпід час чергового засідання Уряду 22 вересня.

За його словами, в умовахновихобмеженьпідприємцямпропонуєтьсякількаваріантівроботи.

«Перший — працювати без додатковихобмежень, але для цього 80% персоналу та всівідвідувачімають бути вакцинованіпринаймніоднією дозою, матинегативний тест абодовідку про одужання. Бізнесмаєсамостійноперевірятинаявністьцихдокументів. Другийваріант — працювати з усімадодатковимиобмеженнями «жовтої» зони та не перевірятивідповіднідокументи. Вибірзалишається за підприємцями, і ми впевнені в їхнійвідповідальнійпозиції», — відзначивПрем’єр-міністр.

Денис Шмигальтакожпідкреслив, щотемпирозповсюдженнякоронавірусусвідчать, щонайближчим часом деякірегіониможуть перейти в «червону зону». В цихрегіонах, за його словами, бізнесзможепрацювати, якщовсіпрацівники та всівідвідувачіматимуть «зелені» ковід-сертифікати.

Урядовий портал. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора