Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Хочете подорожувати? Костянтин Громлюк — теж. Для цього він вакцинувався.

Дата: 31.08.2021 10:52
Кількість переглядів: 797

 Чоловікпрацюєелектромонтером на Рівненськійатомнійелектростанції. Коли про #COVID19почуввперше, здавалося, що до Українице навряд добереться. А потімпочалося, і хворих ставало все більше. За кількамісяцівпочалихворіти й співробітники. Хоча на станціїдієжорсткийкарантинний режим.
Костянтин не захворівабо ж переніскоронавірусбезсимптомно. Щойноз’явилисьновини про початок вакцинації в Україні, одразуподзвонивдосімейноїлікарки. ТодіякразнадійшлапартіявакциниAstraZeneca для працівниківатомної. Костянтиншвиденькозаписався. На своїйдільниціелектромонтер став у списку першим, подавав приклад.
Дискусії про щеплення на перервахтривалипостійно. Хтосьвірив у міфи, а хтосьаргументуваввідмовутим, щоліпшедочекатисьпевноївакцини. Костянтин не хотіввитрачати час.
Понад усе він любить подорожувати, тожхоче, як і раніше, їздитидо ЄС без постійнихтестів і двотижневихкарантинів.
Читайте йогоісторію на TheUkrainians
?https://bit.ly/3rR6bZV
Якщо вам 18 роківабобільше, то час вакцинуватисявід COVID-19. Безпечнітаперевіренівакцинивжедоступні кожному українцю. Щобзахистити себе та близьких, реєструйтеся на щеплення через сімейноголікаря, роботодавцяабо у найближчомупунктівакцинації: https://list.covid19.gov.ua/
#Захищені#Vaccinated


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора