Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

МОЗ розробилостікери для щепленихвід COVID-19 колективів

Дата: 27.08.2021 08:59
Кількість переглядів: 782

Міністерствоохорониздоров’яУкраїнинагадує,щоорганізованіколективи, якімаютьщонайменше 50 охочих зробитищепленнявід COVID-19, можутьзамовитивиїздмобільноїбригади з вакцинації до себе.

А для того, щобвідзначитиорганізації, яківжескористалисяцієюможливістю, та закликатиіншихзробити так само, МОЗ розробилосеріюналіпок.

Яскравістікери з написами “Ми вакцинованівід COVID-19”, “У нас безпечно!”, “Давай і ти!”, якіможнарозклеїти на вході та в самих приміщеннях, де працюютьвакцинованіколективи, сповіщатимуть про те, що тут піклуються як про співробітників, так і про відвідувачів.

Макетиналіпокможназавантажити та видрукувати за посиланнямbit.ly/vaccination_stickers

Нагадаємо, щозалишити заявку на щепленняспівробітниківмобільною бригадою можна за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19. Детальніше про процедуру запису читайте за посиланням – bit.ly/2VVb8Vy.

Якщоохочихвакцинуватисяменше за 50, то вони можутьзаписатися на щеплення до центріввакцинаціїчипунктівщеплень за контактними телефонами чи онлайн. Перелік і контактипунктівтацентрівможназнайти на list.covid19.gov.uaабо за номером 0 800 60 20 19.

І пам’ятайте, вакцинивід COVID-19 захищаютьвідтяжкоїхвороби та рятуютьжиття!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора