Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Перевірили роботу Миргородського пункту вакцинації.

Дата: 12.08.2021 13:48
Кількість переглядів: 782

Перевірили роботу Миргородського пункту вакцинації.

12 серпня голова Миргородської райдержадміністрації Віктор Іваненко та перший заступник голови Миргородської райдержадміністрації Віталій Дяківнич перевірили роботу пункту вакцинації населення від COVID-19, що діє на базі КНП "Миргородський міський центр ПМСД", вул. Гоголя, 149 А.

«Ми постійно контролюємо діяльність пунктів вакцинації в Миргороді. Хочу відмітити, що все організовано на високому рівні. Вакцина в наявності, черги фактично немає. Станом на 12 серпня протиковідною вакциною в Миргороді щеплено 15430 осіб, з них 5,5 тисяч людей отримали другу дозу. 11 серпня у місті було щеплено 775 осіб. Також проводимо активну роботу із підприємствами та організаціями Миргородського району щодо вакцинації організованих колективів», – розповів Віктор Борисович.

Нагадаємо, що до організованих колективів з понад 50-ма охочими щепитися виїжджають мобільні бригади за попереднім записом. Телефон для довідок - 0995490091.

Також на території міста за адресами вулиця Гоголя, 141/1 (Миргородський міський будинок культури) та вулиця Лікарняна, 1 працюють пункти вакцинації.

Щеплення проводять вакцинами: CoronaVac, Moderna, Pfizer (для другої дози) та AstraZeneca.

Записатися на щеплення можна за телефоном: 0995490091, через сімейного лікаря або в додатку «Дія».

Із собою брати паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем.

Вакцинація – це єдиний спосіб, який дасть змогу швидко побороти коронавірус, захистити себе та свої родини й повернутися до звичного життя. Всі вакцини безпечні й ефективні. Щеплення – добровільні та безкоштовні.

Враховуючи можливе збільшення кількості захворювань на Covid-19, що прогнозується із настанням очікуваної четвертої хвилі пандемії, не варто зволікати із вакцинацією, аби бути захищеним уже зараз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора