Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 15.06.2021 16:21
Кількість переглядів: 600

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації

вул.Зигіна, 1, м. Полтава, 36000

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території частини кварталу по вулиці Хорольській у с. Новооріхівка Миргородського району Полтавської області для будівництва водонапірної споруди з підземного джерела».

В звіті СЕО  проведена   оцінка впливу проекту детального плану території  на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Ромоданівська селищна рада.
  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата подання Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ДДП «Детальний план території частини кварталу по вулиці Хорольській у с. Новооріхівка Миргородського району Полтавської області для будівництва водонапірної споруди з підземного джерела»- 01.06.2021 року;

дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб – сайті Ромоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/.  - 15.06.2020року.

б) способи участі громадськості:

– надання письмових зауважень і пропозицій на адресу:  Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради  37650, смт.Ромодан, вул. Шевченка, 14, Миргородський р-н, Полтавська область Тел. (05355-34434), e-mail:romodansr@ukr.net/.

в) дата, час і місце проведених громадських слухань містобудівної документації.Громадські слухання не проводяться через встановлення карантину та запровадження проти епідеміологічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради  37650, смт.Ромодан, вул. Шевченка, 14, Миргородський р-н, Полтавська область  -  з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у  п’ятницю з 8.00 до 16.00 та на офіційному вебсайті Ромоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій – селищний Голова - Верещака Олександр Олександрович, тел. (05355-34434), e-mail:romodansr@ukr.net/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій –  Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради  37650, смт.Ромодан, вул. Шевченка, 14, Миргородський р-н, Полтавська область  -  з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у  п’ятницю з 8.00 до 16.00 та на офіційному вебсайтіРомоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій – селищний Голова - Верещака Олександр Олександрович, тел. (05355-34434), e-mail:romodansr@ukr.net/.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня опублікування на офіційному веб – сайті Ромоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/.  з15.06.2021 р. до 15.07.2021 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

на офіційному вебсайті Ромоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/.

на офіційному веб сайті Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації https://www.adm-pl.gov.ua/page/departament-ekologiyi-ta-prirodnih-resursiv-poltavskoyi-oblderzhadministraciyi

на офіційному веб сайті Департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації  http://uoz.gov.ua/

4) проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування -відсутня необхідність

 

 

Селищний Голова                                                    Верещака Олександр Олександрович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора