Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Оголошення про громадське обговорення детального плану території

Дата: 31.05.2021 16:28
Кількість переглядів: 849

 

Оголошення про громадське обговорення детального плану території

«Детальний план території частини кварталу по вулиці Хорольській у с. Новооріхівка Миргородського району Полтавської області для будівництва водонапірної споруди з підземного джерела».

 

З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради Полтавської області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації – детального плану території частини кварталу по вулиці Хорольській у с. Новооріхівка Миргородського району Полтавської області для будівництва водонапірної споруди з підземного джерела для будівництва водозабірної споруди із підземного водо джерела.

Підстава розроблення - рішення шостої сесії сьомого скликання Ромоданівської селищної ради Миргородського району Полтавської області  від 14 квітня 2021року про «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

Замовник детального плану території  – Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради

Розробник – ФОП Бородич М.В.

Детально ознайомитися з текстовим та графічними матеріалами можна в на офіційному сайті Ромоданівської громади https://romodan-gromada.gov.ua/та приміщенні  селищної ради за адресою: 37650, смт Ромодан, вул. Шевченка, 14, Миргородський р-н, Полтавська область  -  з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у  п’ятницю з 8.00 до 16.00.

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — селищний Голова - Верещака Олександр Олександрович, тел. (05355) 3-44-34, e-mail:romodansr@ukr.net/.

Пропозиції щодо детального плану території просимо подавати до Ромоданівської селищної ради у письмовому вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування оголошення, за адресою: 37650, смт Ромодан, вул. Шевченка, 14, Миргородський р-н, Полтавська область  (тел. 05355-34434, e-mail:romodansr@ukr.net/).

 Громадські слухання не проводяться через встановлення карантину та запровадження проти епідеміологічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора