Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

За участь та гарний виступ у Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні «Красне поле», колектив «Червона калина» отримав подяку та грамоту.

Дата: 07.04.2021 11:47
Кількість переглядів: 1084

15 березня 2021 року виповнилась 82-а річниця від проголошення Незалежності Карпатської України. З цієї нагоди дистанційно відбувся Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні «Красне поле», який проводив Департамент культури Закарпатської ОДА КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури». В ньому взяли участь 40 колективів та солістів, зокрема і наш рідний вокальний колектив «Червона калина» Шарківщинського будинку культури Ромоданівської селищної ради Миргородського району Полтавської області. За участь та гарний виступ у цьому заході, колектив «Червона калина» отримав подяку та грамоту.

Від імені всієї Ромоданівської громади селищна рада щиро дякує керівнику колективу «Червона калина» Ніні Михайлівні Дяченко та учасникам: Кріпак Олександрі Михайлівні, Горбань Катерині Михайлівні, Передерій Валентині Павлівні, Дорошенко Яні Олександрівні, Десятко Ніні Володимирівні, Зуєнко Любов Петрівні, Попович Наталії Іванівні, Коваль Людмилі Миколаївні, Ковалю Григорію Івановичу за активну участь в конкурсах та заходах, які проводяться в Ромоданівській громаді та всій Україні.

Дуже добре те, що є такі талановиті люди, які прославляють нашу громаду!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора