Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

До уваги представників бізнес спільноти

Дата: 30.10.2020 09:23
Кількість переглядів: 432

Шановні представники бізнес спільноти

До Вашої уваги актуальна інформація про запроваджені карантинні обмежувальні заходи і заходи державної підтримки бізнесу.

Задля оперативного висвітлення законодавчих та інших змін, які стосуються діяльності підприємців в умовах пандемії, заходів державної підтримки бізнесу заходьте та ознайомлюйтесь на створений Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України разом з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO) загальний  інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину:

http://sme.gov.ua/covid19/

З метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес був створений проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу.

Проєкт Business Index має стати дієвим інструментом для подальшого формування державної політики підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва, адже дозволить виявити та врахувати їх першочергові інтереси в цей економічно складний період.

Представники малого та середнього бізнесу можуть долучитися до опитування за посиланням:

http://web.gradus.app/business

За результатами анкетування буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні.

Дослідження реалізовує платформа  SheExports у партнерстві з  дослідницькою компанією Gradus та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Export Promotion Office/Офісу з Просування Експорту.

Надані відповіді будуть взяті до уваги при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора