Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Квітня, 2021 р., 15:17
Електронні сервіси – комфортно та зручно!
07 Квітня, 2021 р., 11:47
15 березня 2021 року виповнилась 82-а річниця від проголошення Незалежності Карпатської України. З цієї нагоди дистанційно відбувся Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні «Красне поле», який проводив Департамент культури Закарпатської ОДА КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури». В ньому взяли участь 40 колективів та солістів, зокрема і наш рідний вокальний колектив «Червона калина» Шарківщинського будинку культури Ромоданівської селищної ради Миргородського району Полтавської області. За участь та гарний виступ у цьому заході, колектив «Червона калина» отримав подяку та грамоту.
07 Квітня, 2021 р., 10:03
Ромоданівська селищна рада висловила слова вдячності та вручила предмети першої необхідності громадянам Ромоданівської ТГ, які призиваються на строкову військову службу.
07 Квітня, 2021 р., 09:59
Департамент освіти і науки України Полтавської ОДА нагороджує грамотою Пономаренко Любов Денисівну за сумлінну працю та високий рівень фахової майстерності. При врученні грамоти, селищний голова висловив подяку всьому колективу дитячого садочка "Волошка". Дуже приємно, що в Ромоданівській громаді є такий гарний садочок і такий чудовий персонал.
06 Квітня, 2021 р., 08:34
Шановні жителі Ромоданівської ОТГ (громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради повідомляє, що Ви маєте можливість отримати безкоштовно ліки згідно рецепту, що надає сімейний лікар в аптечному закладі, який розташований за адресою, смт Ромодан вул. Травнева 17 (будинок культури).
29 Березня, 2021 р., 10:46
18.03. 2021 року в актовому залі Миргородської лікарні ветеринарної медицинивідбулася нарада «Планування заходів по профілактиці та запобігання отруєння бджіл пестицидами в Миргородському районі».Спеціалістами Миргородського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з провідним спеціалістом Управління фітосанітарної безпеки розглянули наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора