Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

До уваги родин ветеранів!

Дата: 15.11.2023 13:50
Кількість переглядів: 122

Фото без описуМіжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини розпочинає набір учасників сімейних ретритів в рамках компоненту «Підсилення спроможності з надання психосоціальної підтримки» проєкту «Шлях Стійкості».
                                                                      До уваги родин ветеранів!
Запрошуємо взяти участь у сімейних ретритах для ветеранів/ветеранок та членів їхніх сімей, для дорослих та дітей з метою навчитися покращенню навичок комунікації у родинних стосунках та стосунках у громаді Мета – надати сім’ям ветеранів / їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках та / або покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись / отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Подання заявки не гарантує, що Ви і Ваша сім’я станете учасником ретриту.
Усі персональні дані, які надаються Вами в цій анкеті, будуть зберігатися в суворій відповідності до Принципів захисту даних Міжнародної організації з міграції.
Мета – надати сім’ям ветеранів / їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках та / або покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись / отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
Керівник ретриту:
Доктор Джошуа Креймейер (Dr. Joshua Kreimeyer) – професор програми для магістрів клінічної практики з питань психічного здоров'я в Християнському Університеті, штат Колорадо, а також на факультеті Міжнародного інституту післядипломної освіти в Києві. Ліцензований професійний консультант та сімейний терапевт. Має досвід роботи в амбулаторіях загальної практики, приватної практики та сімейного терапевта у системі медичних закладів Міністерства у справах ветеранів США.
Розклад проведення: 1 сімейний ретрит (6-9 грудня 2023р.)      
Особливості участі в ретритах:
Участь безкоштовна, витрати на переїзд, проживання та харчування покриваються організатором ретриту
Всі заходи будуть проходити англійською (з перекладом) та українською мовами
Загальна тривалість ретриту – 4 дні
Оформлення офіційного запрошення
Кількість місць обмежена
Реєстраційна анкета - https://ee.kobo.iom.int/x/g6HoHOKj


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь