Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ ТА ДНЕМ ВЕТЕРАНА  

Дата: 27.09.2023 13:10
Кількість переглядів: 1389

1 жовтня – День ветерана та Міжнародний день людей похилого ...

Шановні ветерани та люди старшого покоління

          Ромоданівської  селищної  громади!

 

         1 жовтня у нашій державі відзначається Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана, що  засвідчує глибоку повагу  до старшого покоління.

         Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшому поколінню Полтавщини за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

         Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує всі покоління.

         У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця та шанобливе ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

         Бажаю вам  найголовнішого –здоров»я, довгих і щасливих років життя і якнайшвидшої Перемоги!  Бажаю сил та  наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Радійте успіхам дітей та онуків!  Нехай всі проблеми та незгоди обходять вас стороною, а  добро, що ви робите, повертається сторицею!

 

 

                  З повагою

           Голова ради Полтавської

      обласної організації  ветеранів       Микола ІВАНЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора