Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

У Миргороді перевірили роботу ЦНАПу, де триває набір до бригад «Гвардії наступу»

Дата: 10.02.2023 14:14
Кількість переглядів: 133

Сьогодні, 10 лютого, начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич разом із заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігорем Панченком проінспектували роботу Центру надання адміністративних послуг Миргородської міської ради, де проводять набір добровольців за національною програмою «Гвардія Наступу».

«Минулого тижня в Україні стартувала національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу», в межах якої під егідою Міністерства внутрішніх справ України формують 8 додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби.

Основа нових підрозділів - це офіцери та солдати з бойовим досвідом, які вже проявили себе на різних ділянках фронту. Доукомплектація бригад відбувається винятково з добровольців відповідно до їх мотивації та поглядів. Це не мобілізація. Це добровільний набір.

На Полтавщині записатися до підрозділів можна у 6 центрах надання адмінпослуг у Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Горішніх Плавнях та Пирятині. Також відповідну заявку можна подати онлайн на сайті «Гвардії наступу»», - розповів Ігор Панченко.

У Миргородському районі отримати консультації та записатися до формувань можна в  Центрі надання адміністративних послуг Миргородської міської ради за адресою: м. Миргород вул. Гоголя, 171/1 або онлайн (https://storm.mvs.gov.ua/).

«Першочергово нам потрібні високовмотивовані та патріотично налаштовані бійці. Як показує практика, саме такі люди виконують надскладні завдання, а це нам і потрібно для перемоги. Відповідно до профілю, фахівці зможуть запропонувати посади в підрозділі після відбору.

Після консультації, кожен доброволець має заповнити відповідну анкету. Потім в обов’язковому порядку треба пройти військову медичну комісію. Крім того, процедура відбору передбачає проведення співбесіди», – зазначає Віталій Дяківнич.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора