Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Як дізнатись номер е-лікарняного?

Дата: 13.09.2022 09:22
Кількість переглядів: 699

Номер електронноголікарняного – цеунікальний номер, якиймаєскладнуструктуру та ніколи не повторюється. Вінвідрізняєтьсявід номеру медичноговисновку,на підставіякого автоматично створюється е лікарняний.

Дізнатись номер е-лікарняногоможна з повідомленнявідПенсійного фонду, якенадходить на мобільний номер застрахованої особи – SMS маєнадійтиупродовждекількоххвилинпісляствореннялікарняного.

Номер складається з трьохчастин та 19 абобільшезнаків, враховуючидефіси:ХХХХХХ-ХХХХХХХХХХ-Х. Вінгенерується у такому форматі: 1) номер випадкунепрацездатності - 2) порядковий номер листка непрацездатності - 3) номер йоговерсії.

Як дізнатись номер е-лікарняного, якщо SMS від ПФУ не надійшло?

Інколиповідомленняіз номером е-лікарняногоможе не надійти – цеозначає, щоу вашомуособистомукабінеті на вебпорталі ПФУ не вказаномобільний номер телефонуабови не надалидозвіл на отриманняповідомлень.

У такому випадку номер е-лікарняногоможнадізнатись на порталі ПФУ,авторизувавшись у кабінеті: https://portal.pfu.gov.ua.

Також номер е-лікарняногоможнауточнити увашогороботодавця – лікарняніпрацівниківдоступнійому у власномукабінеті на порталі ПФУ.

Миргородське відділення УВД ФССУ

 у Полтавській областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора