Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Дата: 23.08.2022 09:19
Кількість переглядів: 433

23 - 24 серпня Україна відзначає два важливих державних свята – День Державного прапора України та День Незалежності. Цього року вони проходять під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

 З давнини українці славилися тим, що завжди вірили в свої сили, поважали один одного, любили свою країну, шанували свою історію, пам’ятали всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. До 24 лютого 2022 року наше з Вами життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного прапора: синім і мирним, як небо,  жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Державні атрибути завжди вселяли в серце кожного українця гордість та спонукали на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Сьогодні наша рідна держава знову страждає, її сини і дочки знову віддають за неї свої життя. Знаю, що кожний житель нашої громади вносить і свій посильний внесок в наближення Перемоги. Хочу висловити слова великої вдячності тим із них, хто зараз захищає незалежність і цілісність нашої держави в лавах ЗСУ!  Завдяки їм ми можемо відносно спокійно жити і надавати допомогу людям з районів активних бойових дій. Дякую тим, хто займається гуманітарною та волонтерською роботою в громаді, хто пече та консервує, проводить благодійні концерти та ярмарки. Кожному жителю з сіл громади, хто вкинув свою гривню до благодійної скриньки! 

           Щиро вітаю Вас, шановні, з національними святами українського народу!

Бажаю, в першу чергу, щоб ми якнайшвидше дочекалися Перемоги! Щоб наша рідна ненька – Україна знову стала країною щастя, радості і натхнення, країною, де в кожному домі панує добробут, добро і злагода.  Нехай думка про незалежність рідної країни та її державні символи додають нам наснаги і віри в краще майбутнє! Бажаю нам порозуміння і згуртованості. Адже тільки разом і в злагоді між собою ми здолаємо ворога і швидше пройдемо шлях до нового життя, до кращого прийдешнього. Нехай здійсниться мрія кожного українця: щоб  прийдешній день був наповнений тільки радісними митями, теплом та новими досягненнями!

Слава Україні!

Селищний голова Олександр Верещака


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора