Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Дата: 23.08.2022 09:19
Кількість переглядів: 464

23 - 24 серпня Україна відзначає два важливих державних свята – День Державного прапора України та День Незалежності. Цього року вони проходять під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

 З давнини українці славилися тим, що завжди вірили в свої сили, поважали один одного, любили свою країну, шанували свою історію, пам’ятали всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. До 24 лютого 2022 року наше з Вами життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного прапора: синім і мирним, як небо,  жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Державні атрибути завжди вселяли в серце кожного українця гордість та спонукали на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Сьогодні наша рідна держава знову страждає, її сини і дочки знову віддають за неї свої життя. Знаю, що кожний житель нашої громади вносить і свій посильний внесок в наближення Перемоги. Хочу висловити слова великої вдячності тим із них, хто зараз захищає незалежність і цілісність нашої держави в лавах ЗСУ!  Завдяки їм ми можемо відносно спокійно жити і надавати допомогу людям з районів активних бойових дій. Дякую тим, хто займається гуманітарною та волонтерською роботою в громаді, хто пече та консервує, проводить благодійні концерти та ярмарки. Кожному жителю з сіл громади, хто вкинув свою гривню до благодійної скриньки! 

           Щиро вітаю Вас, шановні, з національними святами українського народу!

Бажаю, в першу чергу, щоб ми якнайшвидше дочекалися Перемоги! Щоб наша рідна ненька – Україна знову стала країною щастя, радості і натхнення, країною, де в кожному домі панує добробут, добро і злагода.  Нехай думка про незалежність рідної країни та її державні символи додають нам наснаги і віри в краще майбутнє! Бажаю нам порозуміння і згуртованості. Адже тільки разом і в злагоді між собою ми здолаємо ворога і швидше пройдемо шлях до нового життя, до кращого прийдешнього. Нехай здійсниться мрія кожного українця: щоб  прийдешній день був наповнений тільки радісними митями, теплом та новими досягненнями!

Слава Україні!

Селищний голова Олександр ВерещакаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь