Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Дата: 23.03.2022 13:36
Кількість переглядів: 1885

Шановні жителі Ромоданівської ТГ!

Виконавчий комітет Ромоданівської селищної ради, відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ромоданівської селищної ради звертається до Вас з проханням в зв’язку з напруженою ситуацією в країні без необхідності не залишати свої домівки. Всі, хто не задіяний в роботі інфраструктурних об’єктів, які забезпечують життєздатність громади, повинні залишатися вдома.

  Навчання здобувачів освіти Ромоданівської громади  проходить у віддаленому режимі.

Без необхідності намагайтеся якнайменше знаходитися поза місцем проживання, роботи та у малознайомих місцях. Уникайте місць скупчення людей! Не вступайте в суперечки з незнайомими людьми, уникайте можливих провокацій.

 Виїзд чи похід на природу – зараз недоречний! Навіть якщо у вас залишилися запаси алкоголю до введення в дію заборони про його продаж, відмовтеся від ідеї випити. Замініть вживання алкоголю корисною справою або хорошим та якісним сном — це буде більш корисним для Вас та допоможе зберегти життя, якщо раптом станеться екстрена ситуація. 

 Шановні батьки, контролюйте місце перебування своїх дітей! На даний час вони знаходяться не на канікулах, а дистанційно навчаються. Прикладіть всі зусилля, щоб Ваші діти мали повноцінний доступ до регіональних та державних платформ навчання. В цей скрутний час приділіть їм якомога більше уваги. Поясніть, що коли в інших регіонах ідуть військові дії і гинуть люди, недоречно нераціонально проводити час та виставляти в соціальних мережах фотографії з відпочинку.

Закликаємо  зберігати спокій, залишатися вдома, берегти дітей і себе та не піддаватися паніці. Ми на своїй землі, у своїх домівках! Дасть Бог, все це закінчиться і ми далі будемо жити, ніхто нас не змусить звернути зі шляху розвитку нашої громади. Ми разом, ми сильні!

Будьте обачними, бережіть себе та близьких! Миру всім!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь