Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Стартує Конкурс підтримки садиб сільського зеленого туризму на Полтавщині

Дата: 23.04.2021 09:01
Кількість переглядів: 971

Стартує Конкурс підтримки садиб сільського зеленого туризму на Полтавщині

Мета конкурсу:розвиток сільського зеленого туризму на Полтавщині та підтримки представників цієї галузі на етапі започаткування власної справи.

Організатори:Департамент культури і туризму Полтавської облдержадміністрації.

 

Умови і порядок проведення

Термін проведення: травень-червень 2021 року.

Вимоги до учасників (цільова аудиторія конкурсу):фізичні особи-громадяни України, які мають бізнес-ідею щодо благоустрою та облаштування садиби сільського зеленого туризму, реалізація або розвиток якої потребує залучення інвестиційних ресурсів; забезпечать створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту.

Участь у Конкурсі є безоплатною.

Один учасник може подати на Конкурс не більше двох інвестиційних проєктів.

До участі в Конкурсі приймаються інвестиційні проєкти, реалізація яких передбачається або здійснюється на території Полтавської області, що відповідають галузевому напряму «Туризм»: розвиток сільських територій – підтримка садиб сільського зеленого туризму.

 

Етапи проведення конкурсу:

17 травня – 31 травня 2021 року

I етап (відбірковий) – прийом робіт.Учасники надсилають реєстраційну форму для участі у Конкурсі (додається) в електронній формі за адресою:polt_turizm@ukr.net.

До II етапу Конкурсу допускаються реєстраційні форми, які набрали 50 балів і вище. Реєстраційна форма для участі у Конкурсі оцінюється членом Експертного комітету, склад якого затверджено розпорядженням голови Полтавської облдержадміністрації від 12.04.2021 № 286.

 

01 червня – 21 червня 2021 року

II етап – проведення консультацій та навчальних тренінгів із підготовки, написання та оформлення бізнес-планів інвестиційних проєктів, за результатами яких учасники отримують відповідні сертифікати.

Тривалість консультацій та навчання – до 5 днів.

Учасники, які отримали сертифікати, готують та оформляють бізнес-плани інвестиційних проєктів відповідно до вимог (додається), які надсилають на електронну пошту: polt_turizm@ukr.netдо 21 червня 2021 року до 17-00 год.Роботи, надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядатимуться.

Вимоги до оформлення тексту: шрифт TimesNewRoman, міжрядковий інтервал – 1,15, кегль – 14, поля: верхнє – 2 см, нижнє – 2 см, ліве – 2,5 см, праве – 1,5 см.

За результатами оцінювання бізнес-планів інвестиційних проєктів формується рейтинг. Переможцем Конкурсу визнається учасник, бізнес-план інвестиційного проєкту якого має найвищий рейтинг (отримав найвищу оцінку).

 

Критерії оцінювання конкурсних робіт:

Відповідність оформлення реєстраційної форми для участі у Конкурсі встановленому зразку – 20 балів.

Реалістичність та здійсненність інвестиційного проєкту з точки зору поставлених цілей та очікуваних результатів – 20 балів.

Відповідність інвестиційного проєкту, а саме напряму «Туризм»: розвиток сільських територій – підтримка садиб сільського зеленого туризму 30 балів.

Інноваційний потенціал та інвестиційна привабливість інвестиційного проєкту – 30 балів.

 

Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами Полтавської обласної державної адміністрації та грошовими преміями у розмірі:

I премія – 100 тисяч гривень;

II премія – 70 тисяч гривень;

III премія – 50 тисяч гривень.

 

Конкурсанти, які визнані переможцями конкурсу (І-ІІІ премія) та отримують фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, зобов’язані взяти участь у співфінансуванні свого проєкту в розмірі не менш як 50 відсотків від необхідного обсягу фінансування.

 

 

Деталі на: www.poltavaculture.gov.ua/uk/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора