Ромоданівська громада

Полтавська область, Миргородський район

Зустрічайте черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 29.03.2021 09:07
Кількість переглядів: 983

Фото без опису

Зустрічайте черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У березневій електронній версії газети читайте про те як можна отримати безоплатну правову допомогу не виходячи з дому та скористатися послугами системи БПД завдяки мобільному застосунку «Безплатна правова допомога».

В Україні стартував проект «Волонтер БПД» у чому він полягає, як можна долучитися до нього та його переваги для учасників читайте у черговому номері видання.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області ініціював проведення циклу правопросвітницьких вебінарів «Право знати». Його мету, спікерів, тематику та дати проведення читайте у березневому випуску газети.

У рубриці «Думка спеціаліста» дізнайтеся про особливості колективних спорів, його сторони та як його урегулювати про це розповідає Оксана Атаманюк,начальниця відділення Національної служби посередництва і примирення  в Полтавській області

Про особливості, успіхи, перспективи подальшого розвитку Мачухівської громади розповідає Валерій Білокінь, голова Мачухівської ТГ.

Як клієнтів пробації та колишніх засуджених повертають у соціум за допомогою національної служби пробації? У рубриці «Інтерв’ю з експертом» інформує Олеся Савченко, начальниця Київського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області, майор внутрішньої служби.

У рубриці «Актуальна тема» знайомтеся з інформацією як Управління поліції охорони захищає майнові права громадян.

Про врегулювання конфлікту інтересів у суді та аспекти етики читайте у рубриці «Новини від партнерів».

Про свій життєвий шлях та професійний досвід у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» розповідає очільник Машівського бюро правової допомоги Максим Дворовенко.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів  та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка адвокат консультує, сторінка Регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vT6msiT4atgNl-WoTVh_ZorPcA165KkAxq-i76pJjHDmlP81WmYVq6ZlRswYzyJiHjHpABmvBgU7j5s/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.g9390c21022_9_0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора